Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/restaura/public_html/mysql_connect.php on line 14
Seri Relaxante La Boema


 

Seri relaxante la Boema

Luna cadourilor este cea mai asteptata perioada din an. Dar daca sarbatorile s-au terminat, nu inseamna ca a trecut si momentul satisfacerii poftelor culinare. Aici intervenim noi! Ne place sa avem clienti multumiti, sa va oferim momente de neuitat, sa va cream amintiri unice.  Am ales sa venim mereu cu ceva nou , special pentru ca voi sa va simtiti bine. Pastram insa totodata ceea ce va place la noi: muzica live de buna calitate (COSTELUS DE LA BUZAU), mancare de exceptie, atmosfera relaxanta.

Restaurant Boema v-a pregatit pentru tot anul 2014 o oferta de nerefuzat: muzica, dans, mancare buna, FARA PRET FIX. Poti comanda ceea ce doresti din meniu pentru ca RESTAURANT BOEMA NU IMPUNE UN MENIU si nici NU SOLICITA COMANDA MINIMA.  Am optat pentru a da localului mai multa culoare, mai multa luminozitate, dar mai ales un plus de caldura sufleteasca.

Te asteptam zilnic sa te incantam ! Acum mesele tale in oras vor prinde mai multa culoare, iar evenimentele importante din viata ta vor fi unice.

 

 

Boema va asteapta!

Rezervari si informatii

  0722 386 320  

 0764 265 606